20. 10. 2011.

Izvješće o radu Kreativne događalice



Okupili se oko 9:30 u bivšem kinu sadašnjem Studio smjeha u Vlaškoj 92.  Dočekali nas stolovi, čak i crni stolnjaci (što je nama koji smo već izlagali na  nekim od sajmova veliko iznenađenje, ponajviše stoga što smo izlgali u kojekakvim – "sklepaj sam" uvjetima). Dakle ovdje je sve bilo pripremljeno i trebalo je samo posložiti uradke na stol, naravno svatko prema svojim željama i vrsti proizvoda koje prodaje.

Već sam kod kuće odlučio ovu priliku iskoristiti za upoznavanje novih ljudi, koje doduše znam s blogova, FB ili nekog drugog virtualnog mjesta ali ne i osobno.  Prošavši nekoliko puta cijeli sajam vrlo brzo sam imao pun džep različitih podsjetnica koje ću tek kad dođem doma detaljno proučiti. (nešto kao on line domaća zadaća).

LINKOVI NA KOJIMA MOŽETE VIDJETI DETALJNO FOTO IZVJEŠĆE. : )

Vrijeme je prolazilo brzo, posložili štand, popili kavu, tu i tamo koja riječ sa susjedima s ove ili one strane i već je podne. Malo gore, malo dolje i poslije podne je jurnulo. Razgovaralo se puno, družilo i upoznavalo. Radionica samo što nije počela, tko će doći, (hoće li uopće)…i 18 sati vrlo brzo se približilo.  Prijavilo se 10 ljudi od toga došlo je 6.  Grupa se jednoglasno odlučila za brošurni uvez (izbor je bio harmonika ili brošurni) i krenuli smo s poslom. Uskoro su stol prekrili papiri, konci, skalpeli, ravnala, kopče, šila i ostale stvari.  I nakon nekog vremena pojavili su se i prvi uradci. Nadam se da su učesnici radionice u konačnici zadovoljni. Napisali su pozitivne komentare u knjigu dojmova.

Sve u svemu jedan lijep i koristan dan u ugodnom društvu. Ponovilo se.

Nažalost iz nekoliko razloga nisam mogao fotografirati te sam sve vrijeme proveo u razgovorima. Moju radionicu pohodila je sa Nikolina Peruško i ovdje su rezultati.


Radionica - Ručni uvez knjige - Brošurni uvez
photo by Nikolina Peruško








Posljednje dvije fotografije snimila je Tina - Viva Kreativa.