05. 05. 2011.

Ponosni vlasnik

Neki dan stigao mi je paket. Ono što je bilo u njemu gotovo je izumrlo.

Pisma.

Prava pravcata pisma koja mi još stižu samo u obliku izvješća ili opomena.

Nema više Poštarske bajke. František i Marženka davno su napisali što su mislili. Poštarski patuljici već odavno su bez posla.

 Nedostaje još milimetar da sve skupa ne ode u poštanski muzej.Morate priznati kad vidite pismo da vas uhvati osjećaj ugode, znatiželje, radosti. 

Nekad ste sigurno dobili pismo koje vas je razgalilo, koje ste očekivali, zbog kojeg ste dosađivali poštaru.  Mailovi i moderni mediji preuzeli su cijelo tržište komunikacije.

Mailovi, sms-ovi....i inbox...sent ..poslana pošta....primljena...neželjena...spam.....jednostavno su nam se nametnuli i postali dio svakodnevice.


Priznajem i ja ih koristim. Zbog jednostavnosti, brzine, opće prihvaćenosti....ali... ipak mi s vremena na vrijeme nedostaju pisma. Prava papirnata pisma.

I sad sam ih dobio. Cijeli paket. Gentleman set za dopisivanje made by e-sidora. I to nije sve dobio sam i Gentlman set za pakiranje poklona. Poklon me svakako razveselio ali i obavezao. Moram početi pisati pisma. Moram. Ali i hoću ih slati ljudima koje će taj čin svakako razveseliti.